À retrouver également chez ZilchIn de studio's op het hoofdkantoor in Weesp worden met passie en ervaring de collecties van ZILCH ontworpen. De styling afdeling is altijd op zoek naar de nieuwste trends, beste pasvormen en mooiste items. Zo creëert ZILCH twee keer per jaar een nieuwe collectie.

 Het kleurrijke succes van Zilch heeft de afgelopen jaren geleid tot het ontstaan van twee nieuwe merken. Uit de enorme vraag naar broeken met een goede pasvorm is CLOUD9 ontstaan. De droom van eigenaar Gabriel Thissen om een mannenmodemerk te starten resulteerde in ANTOON.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ontdek onze merken...

CLOUD9 Fashion

Cloud9 is een nieuw Nederlands broekenmerk. Denims & Basics van de beste kwaliteit stoffen. De collectie sluit qua kleur en modellen naadloos aan bij de collectie van grote zus ZILCH. Kies een tijdloze denim 5 pocket of ga voor een katoenen basic in een vrolijke kleur. Kom voor je favoriete Cloud9 langs in een van onze Zilch Brand Stores of vind een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Wat je ook kiest, EVERY DAY CLOUD9 

CLOUD9 Lookbook

ANTOON Basics

In het verleden voerde Zilch een mannenlijn die bekend stond om zijn linnen pakken, zijden t-shirts en overhemden. Tot op dag van vandaag, zelfs na 30 jaar, is hier nog vraag naar. Mede hierdoor ontstond de wens om weer mannenkleding te gaan maken.

De collecties worden vervaardigd van hoogwaardige natuurlijke materialen die veelal op milieuvriendelijke wijze verwerkt zijn. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos door gebruik te maken van een royaal kleurenpalet.

ANTOON biedt alle basics die een man nodig heeft. 

SHOP ANTOON Basics